|
Antipasti
Voorgerechten
|
|
|
|
|
1. (Lekker bij uw aperitief) - Huisgemaakt brood met kruidenboter, olijfolie/ balsamicocreme en zongedroogde tomaatjes |
€ 4,75 |
|
|
2.Brusscheta pomodoro - Geroosterd huisgemaakt brood belegd met een tomatenmengsel en verse basilicum |
€ 6,50 |
|
|
3. Bruschetta con funghi - Geroosterd huisgemaakt brood belegd met funghi trivolati, pijnboompitten en Parmezaanse kaas |
€ 6,75 |
|
|
4. Tris di bruschetta - 3 soorten bruschetta; pomodoro, funghi, pancetta & pomodori secchi |
€ 8,50 |
|
|
5. Carpaccio classico - Dungesneden ossenhaas met rucola sla, pijnboompitten appelkappertjes, Parmezaanse kaas en truffelsaus |
€ 11,50 |
|
|
6. Carpaccio BonBon - Dungesneden ossenhaasbol gevuld met gemengde sla, pesto Genovese, pijnboompitten en Parmezaanse kaas |
€ 12,50 |
|
|
7. Prosciutto San Daniele con Mozzarella di Bufala - Dungesneden San Daniele Parmaham met een bol buffelmozzarella |
€ 14,50 |
|
|
8. Prosciutto é melone - Verse Galia of Cantaloupe meloen (seizoensgebonden) met dungesneden San Daniele Parmaham |
€ 11,75 |
|
|
9. Vitello tonato - Dun gesneden gebraden kalfsvlees met een huisgemaakte tonijnsaus en appelkappertjes. |
€ 12,00 |
|
|
10. Plateau di pesce misto - Vis plateau van verschillende soorten vis; gerookte zalm, gemarineerde ansjovis, frutti di mare, paling en forel |
€ 14,50 |
|
|
11. Antipasto di salumi - Koude vleesschotel met verschillende Italiaanse vleeswaren |
€ 13,50 |
|
|
12. Antipasto misto de Luxe (2 personen) - Italiaanse Hórs D'oevre |
€ 29,50 |
|
|
13. Melanzana alla Parmigiano - Gegrilde aubergine in tomatensaus en parmezaansekaas uit de oven. |
€ 12,50 |
|
|
14. Ravioli in brodo - Ravioli naar keuze gevuld met; bospaddenstoelen, spinazie/ricottakaas bereidt in heerlijke kippenbouillon |
€ 7,50 |
|
|
15. Zuppa di Stracciatella - Heerlijke kippenbouillon bereidt met geslagen eieren |
€ 6,00 |
|
|
* Voor uitgebreide allergeneninformatie kunt u zich wenden tot de bediening. |
|
|
|
|